Бесплатна достава на нарачки за Скопје(Центар,Карпош, Аеродром, К. Вода), и бесплатна достава на нарачки над 3900 денари низ Македонија.

Што е КАМПАРИ?

Што е Кампари? Campari е аперитив произведен од италијанската компанија Gruppo Campari. Аперитив е ликер кој најчесто се конзумира пред оброк…

Прочитај Повеќе

Кошничка

Најави се

Создади сметка
Назад на врвот