Vinomarket.mk нуди испорака во Скопје  и до сите градови во Македонија.

Испорака во СКОПЈЕ:

Нарачаните производи кои се на залиха, се нарачани и уплатени  до 20:00 часот во работните денови и Сабота до 13:00 часот, ќе ви бидат испорачани истиот ден до 21:30 часот. Нарачките после 20:00 во работни денови и после 13:00 часот во Сабота ќе бидат испорачани наредниот работен ден. Достава нема да се врши во Недела и Празници. Пред достава ќе бидете контактирани на телефонскиот број за конктакт.

Производите кои во моментот се на залиха, а се нарачани надвор од горенаведените периоди за нарачки или во ден на државен празник, ќе ви бидат испорачани првиот нареден работен ден во периодот од 10:30 до 21:30 часот.

Трошоците за испорака се следни:

  • За регионите во Скопје (Ново Лисиче, Аеродром, Центар, Кисела Вода, Карпош) за нарачки до/и 1600 денари се наплаќа достава од 80 денари. За нарачки над 1600 денари испораката е БЕСПЛАТНА.
  • За регионите во околината на Скопје (Чаир, Бутел, Ѓорче Петров, Гази Баба,Припор) за нарачки до/и 1800 денари се наплаќа достава од 80 денари. За нарачки над 1800 денари испораката е БЕСПЛАТНА

Трошоците за испорака во околина на Скопје (Драчево,Илинден, Јурумлери, Петровец, Сарај, Стајковци, Чучер Сандево, Сопиште, Визбегово) се следни:

  • За направена нарачка до/и 2500 денари, за испораката на истата нарачателот ќе плаќа фиксен трошок од 150 денари.
  • За нарачка направена над 2500 денари испораката ќе биде БЕСПЛАТНА.
    • Доколку при нарачка го нема вашиот регион за испорака се избира најблискиот регион за испорака.

Испораката за градовите во Македонија е по карго од 2-3 работни денови.

Трошоците за испорака во градовите ви Македонија се следни:

  • За направена нарачка до/и 4300 денари, за испораката на истата нарачателот ќе плаќа фиксен трошок од 200 денари.
  • За нарачка направена над 4300 денари испораката ќе биде БЕСПЛАТНА.

 

Последно ажурирано на 03.03.2024 година.