Бесплатна достава на нарачки за Скопје и бесплатна достава на нарачки над 3500 денари низ Македонија.

Чувствувајте се безбедно при вашето е-купување!

Нашата онлајн продавница ја красиме со беџот „ВЕРИФИКУВАН Е-ТРГОВЕЦ“

ВЕРИФИКУВАН Е-ТРГОВЕЦ“ е ознакапоставена на веб страниците на домашните е-продавници, по која лесно можете дапрепознаете дека станува збор за регистриранправен субјект кој уредно ги исполнувазаконските услови за бавење со е-трговија.

Предноста на купување од е-продавници со овој беџ е:

· Зголемена доверба при купување од верифициран е-трговец

· Сигурност дека е-трговецот е регистриран правен субјект

· Сигурност дека е-трговецот има политика за враќање на производите и купувачот има заштита согласно Законот за заштита на потрошувачи

Безгрижно купувајте од www.vinomarket.mk!

Напишете коментар

Кошничка

Користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата. Политика на приватност

Најави се

Создади сметка