EFE GRAPA RAKI GLASS PACK 0.7L

715 ден

EFE GRAPA RAKI GLASS PACK 0.7L

Нема на залиха

Ефе Фреш Грејпс е првата свежа ракија од грозје од Турција.

Формулата на Efe Fresh Grapes се заснова на мекоста и овошниот вкус на алкохолот од свежо грозје во споредба со алкохолот од суво грозје (султани). Султаните беа главна суровина за раки до лансирањето на  Ефе Фреш Грепес . Во елаборатот на Efe Fresh Grapes, алкохолот се дестилира со селектирање на грозјето од егејскиот регион и повторно се дестилира во бакарни полиња со анисет за да се постигне уникатен рецепт.

Ефе Раки ги собра експертите за да го создаде вкусот што ја дефинира ракијата со неговиот автентичен рецепт. Свежото грозје Sultaniye и Razaki со врвен квалитет на егејското крајбрежје му дава на Ефе Раки својот посебен вкус и непогрешлива арома секој пат. Алкохолот од свежо грозје се дестилира во казали со семки од анис за да го понуди квалитетот што го ценат дури и најдискриминирачките пијат раки. Можете да уживате во Ефе Раки директно или со прво додавање вода, а потоа мраз, како долг пијалок.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе оцените “EFE GRAPA RAKI GLASS PACK 0.7L”