GIN BEEFEATER 0.7L + 2 GLASS TIMELESS 500ml

1680 ден

GIN BEEFEATER 0.7L + 2 GLASS TIMELESS 500ml

GIN BEEFEATER 0.7L + 2 GLASS TIMELESS 500ml

Промоција на Џин Бифитер оргинал 0,7l + 2 чаши Пасабахче Тајмлес 500ml.

 

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе оцените “GIN BEEFEATER 0.7L + 2 GLASS TIMELESS 500ml”