fbpx
Бесплатна достава на нарачки за Скопје над 1600 денари (Центар, Карпош, Аеродром, К. Вода) и бесплатна достава на нарачки над 4300 денари низ Македонија.

Примитиво Вино

ПРИМИТИВО ВИНО Примитиво е грозје со темна лушпа, познато по производство на мастило, танични вина, особено Примитиво ди Мандурија и…

Прочитај повеќе

ВИНО ТЕМЈАНИКА

Вино Темјаника Белото вино од сорта Темјаника е едно од најпознатите и најомилени вина во Македонија. Ова вино е познато…

Прочитај повеќе

Кошничка

Најави се

Создади сметка
Назад на врвот