SIR EDWARD’S 12Years Old Scotch whisky 0.7L

1300 ден

SIR EDWARD’S 12Years Old Шкотско Виски

  • Нето: 700 мл.
  • Алкохол: 40%
  • 12 години старо виски зреено во дабови буриња

На залиха

12-годишниот Сер Едвард е ретка мешавина со многу висока содржина на слад, според традиционалните шкотски методи на дестилирање. Се зрее минимум 12 години во дабови буриња во шкотските визби. На нос со допир на ванила, овој производ со врвен квалитет открива зрнест впечаток со примеси на сливи.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе оцените “SIR EDWARD’S 12Years Old Scotch whisky 0.7L”