VECCHIA ROMAGNA ClASSICA 0.7L

1090 ден

На залиха

Vecchia Romagna Classica се произведува преку избор на најдоброто грозје, 
континуиран процес на дестилација и стареење во фини дабови буриња. 
Оваа комбинација ни овозможува да добиеме ракија со свеж, суптилен вкус.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе оцените “VECCHIA ROMAGNA ClASSICA 0.7L”