VODKA SMIRNOFF 1L+2GLASS TIMELESS

1490 ден

VODKA SMIRNOFF 1L+2GLASS TIMELESS

Пакетот содржи:

  • Водка Смирноф ред 1L
  • 2xЧаши Пасабахче Тајмлес Коктел 345мл.

Количините на промоцијата се ограничени.

VODKA SMIRNOFF RED 1L+2GLASS TIMELESS 345ml

 

Пакетот содржи:

  • Водка Смирноф ред 1L
  • 2xЧаши Пасабахче Тајмлес Коктел 345мл.

Количините на промоцијата се ограничени.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе оцените “VODKA SMIRNOFF 1L+2GLASS TIMELESS”