GIN BEEFEATER PINK 0.7+2GLASS TIMELESS 500ml

1830 ден

GIN BEEFEATER PINK 0.7+2GLASS TIMELESS COCKTAIL 500ml

Пакетот Содржи

Џин Бифитер пинк 0.7L + 2 Чаши Пасабахче Тајмлес 500мл.

GIN BEEFEATER PINK 0.7+2GLASS

Пакетот Содржи

Џин Бифитер пинк 0.7L + 2 Чаши Пасабахче Тајмлес 500мл.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе оцените “GIN BEEFEATER PINK 0.7+2GLASS TIMELESS 500ml”