GIN BEEFEATER 0.7L+2GLASS LEAFY

1430 ден

Пакетот содржи:

  • Џин БИФИТЕР 0.7L
  • 2xЧаши Пасабахче ЛИФИ Коктел 300мл.

Количините на промоцијата се ограничени.

GIN BEEFEATER 0.7L+2GLASS PASABAHCE LEAFY COCKTAIL

Пакетот содржи:

  • Џин БИФИТЕР 0.7L
  • 2xЧаши Пасабахче ЛИФИ Коктел 300мл.

Количините на промоцијата се ограничени.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе оцените “GIN BEEFEATER 0.7L+2GLASS LEAFY”