BOVIN SV TRIFUN PREMIUM RAKIJA PAKET 0.5L

2,120 ден

BOVIN SV TRIFUN PREMIUM RAKIJA NOVOGODISEN PAKET 0.5L

Новогодишниот пакет содржи:

  • Бовин Ракија Св Трифун Премиум 0,5L, 
  • 2 чаши за ракија Пасабахче Грапа,
  • кутија за паковање стандард,
  • декорација,
  • фереро чоколадни бомбони,
  • рафаело чоколадни бомбони
  • линдор чоколадни бомбони.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе оцените “BOVIN SV TRIFUN PREMIUM RAKIJA PAKET 0.5L”